kensai of origo Creative Commons License 2023.08.25 0 0 144901

"nem menti fel sem Mourinho rossz focifilozófiáját, sem Solskjaer játékossimogatását, de ettől még tény és az elmúlt 5-6 évnyi track recordom után muszáj leírnom: mind a ketten kudarcra voltak ítélve. ha még jók is lettek volna, akkor is. így meg pláne."

Az fontos, hogy ezt látod és leírtad (amúgy LVG szintén zenész, és bizonyos tekintetben Moyes is).

 

Egyébként Erik akasztófája is kész:

1. van méregdrága igazolása, aki besül (bár nem ő fizetett 80m-t Antonyért, de nem is mondta, hogy bohócok, max 40-45m lehetne őrült piacon is);

2. a bukott "A" (de Jong) célpont után nem tud mit kezdeni a "B"-"C" opciókkal (Eriksennek és Mountnak se az a természetes posztja és játéka; vagy nem őket kellett volna hozni, vagy nem jött be a dolog;, Bruno pihentetésére lennének max. jók),

3. az orra alá lesz dörgölve, mennyi játékost kapott (kezdetnek Antony, Casemiro, Eriksen, Martinez, Malacia, Dubravka; télen Weghorst, Sabitzer, Butland; idén Onana, Mount, Hojlund és lehet valami töltelék még Amrabat/Pavard/Todibo/2. számú kapus), 400 m körüli értékben;

4. látni kellene a játékon, stíluson, eredményeken az előrelépést "ekkora támogatás" után, főleg nem K.O.-kba belefunti (Pool, idegenbeli derbik).

 

Pedig többet a bajnoki 3. helynél, 2 hazai kupa döntőnél (egyik megnyerve, másik a triplázó City ellen bukva), nemzetközi porondon negyeddöntőknél idén se lehet kifacsarni, de inkább ennyi se lesz.

 

A kritikák egy része persze jogos, de én is örültem Erik érkezésének, és sajnálom, hogy bebuktatják majd (a tulajváltás elmaradásával ez biztos lett). Neki is csak az maradt volna, amit Olenál írtam (mikor nekivághatott a Pereira+Fred kettőssel a szezonnak), hogy kösz, nem erre szerződtem, szevasztok. van Gaal figyelmeztette, hogy itt mekkora szar várja majd, Ő mondta, hogy már nem Woodward van itt Louis. Pedig hasonló semmirekellők Arnoldék is...

 

"az ember drukkolni fog, persze, mert 25 év nem múlik el nyomtalanul. de hogy kötődésem szinte semmi nincs ehhez a szarhoz most, az biztos. nincs mivel azonosulni. nincs benne semmi felemelő, motiváló, izgalmas, vagy akár pozitív."

 

Sajnos ezzel sokan vagyunk így.:(

 

"reménytelen ez az egész. amíg a Glazerek itt vannak, az is marad. és utána is óriási munka lesz, és rengeteg bátor és szakértő ember kell majd ahhoz, hogy kigyomlálja ezt a sok szart, ami a klubra égett. Arnold, Murtough, Fletcher, társai."

 

Az biztos, hogy Arnoldék  megkapták az időt a bizonyításra - az átszervezések után, mégha Woodwardra rákenjük az átmeneti időszakot is. Látjuk, hogy intézik a dolgokat (de Gea, Greenwood, fizetések, stb.). A bő nagykeret alsóhangon egyharmada vagy semmit nem játszik, vagy abszolút nem illik ide, távozniuk kellene (még, az eddigieken túl!). A scout-hálózat egyetlen komoly jelöltet, alternatívát se tudott beletenni a kalapba!!!
Azonnal ki kell őket is majd páros lábbal rúgni.

De én már az új tulajokban sem bízok. Az, hogy nem álltak fel az asztaltól tavasszal és hagyták elhúzódni ezt a mostmár 10 hónapos(!) tragikomédiát, az nem sok jót sejtet.