Irvine_ Creative Commons License 2023.08.16 0 0 5253

Szervusztok.

Boxerkutyának tényleg nagyon beakadt a Lyme kór, de nem alaptalanul. Én is jelenkeztem 1 lengyel kisérleti programba, ahol alap feltétel volt a Lyme egyértelmű kizárása és dokumentumokkal bizonyitása.

Én 2015 óta vagyok beteg, és 2016-ban állapitották meg a motoneuron betegséget. Ekkor 1-1.5 évet adtak, mert nekem a beszédemmel kezdődött. 2018 augusztusig amig kaptam apheresis kezelést, addig tudtam járni kerettel. (az apheresis kiszűri a vérböl a plazmát és a mérgeket)

Ekkor kaptam immunszupressziv kezelést , mert autoimmun alapúnak tartották a betegségemet, hiszen az alapos kivizsgáls után semmit nem találtak.

Sajnos hiába mondtam az orvosomnak hogy az étkezés nagyon befolyásolja az állapotom, megmosolygot. Ezután elkeztem fogyni, pedig napi 6 alkalomal degeszre ettem magam. Persze ezt is a betegségnek tulajdonitották.

Ekkor keztem megtanulni az orvoslás alapjait, hogy tudjam értelmezni a leleteimet.

A leletek alapján bélgyulladás lehetőségét láttam és fizetős szakorvoshoz fordultam. Bebizonyosodott, hogy majdnem 2 évig azért fogytam, mert a béllgyulladás miatt felszivódási elégtelenségem volt. Ezért 94kg-ról 66kg-ra fogytam. Mint kideritettem, tejfehérje allergia volt az oka az immun reakciónak.

Közben megfigyeltem, hogy ha szénhidrátokat eszem, akkor fokozódnak az idegrendszeri tüneteim, pl. nekem megmerevednek az izmaim, vagy ökölbe szorulnak a kezeim. 

Mivel ha infúzióban kapom a szénhidrátokat akkot nem fokozódnak a tüneteim, ezért úgy gondolom, hogy a beleimben van olyan baktérium, ami mérgezi a szervezetem.

Persze ez az én tapasztalatom és véleményem.

És hogy lehet igazunk van Boxerkutyával hogy segithet az antibiotikum vagy a speciális étkezés, arra bizonyiték hogy mi még élünk..