Törölt nick Creative Commons License 2000.04.17 0 0 2
Csak a személyes tapasztalatok alapján:

Először is nem mindegy, hogy milyenek ezek a filmek. A Teresa Orlowsky filmek tényleg eléggé "gusztusosak" legalábbis igényesen kidolgozottak, szép a "környezet", a lányok diszkréten sminkeltek, jó kocsik és egy nem túl buta kerettörténet is adott. Ha egy ilyen filmet nem akar megnézni a csajszi, akkor annak alapvetően (félre?)neveltetési okai vannak. Főleg abban az esetben, ha egyébként az ágyban elég szenvedélyes, és "töviről-hegyire élvezi amit csinál". Előfordult olyan is, hogy bár alapvetően nem volt a csajszinak kifogása a dolog ellen (filmnézés) de ha nem volt elég idő a "ráhangolódásra" akkor is lekezelte a dolgot, és nem akart filmet nézni. De voltak lányok, akik nagy odaadással nézték az ilyen filmeket. Ha a csajszik többen vannak (pl. buliban) akkor nem nagyon "vernyákoltak" a filmnézés ellen, lehet, hogy az enyhe alkoholos hatás, vagy a többfelé oszló "szégyenérzet??" vagy csak a bulihangulat miatt.
Mindenesetre az biztos, hogy a nők kritikusabb szemmel nézik ezeket a filmeket.
Most hogy így belegondoltam, lehet ennek a neveltetésen túl is oka. Pszichésen esetleg ébreszthet megalázó gondolatokat egy ilyen film a csajszik körében. Főleg, ha "hirtelen" adódik a "helyzet". Végül is a filmeken a nők játsszák el a "megalázott" szerepet, akár a filmek orális, anális vagy gruppen részére gondolunk. Nem biztos, hogy egy nő szívesen szembesül ezzel a látvánnyal, főleg azért, mert a nők nagyrésze elég fantáziadús ahhoz, hogy azonosulni tudjon a szereplővel, még akkor is, ha csak tudat alatt - és az, hogy idegen figurák "izélgetik" - sokkal inkább zavarja őket, mint pl. egy krapekot, ha idegen nőket kellene "izélgetni". Ennek lehet oka a nők fokozott érzékenysége, de az is, hogy egy fickó dicsőségnek tekint egy sikeres "vadászatot", míg a csajszi ebben a játékban inkább a "vadat" az "üldözöttet" alakítja. De nem akarok ilyen Freudi megközelítéseket használni.
Szvsz egy megfelelően nyitott gondolkodású nőt nem hiszem hogy zavarna egy "gusztusos" pornófilm, csak beszélni kell róla, fel kell készíteni, és ha nem akarja, az Istennek sem szabad eröltetni a dolgot.

Üdv:
Hunter

Előzmény: greatorg (1)