Attika30 Creative Commons License 2023.07.19 -1 0 113331

Ez pusztító volt Vingegaard-tól, sanszos, hogy egalizálni fogja Pogacar-t, jövőre eldől, hogy melyikük indul el az 5x Tour győztesek irányába komolyan.

 

Viszont Pogacar-nak rá kell állnia a Tour specifikus felkészülésre szerintem, mert Vinge úgy tűnik, túlnőtt rajta. 2021-ben csaptak össze először a Tour-on és azóta Vinge rengeteget fejlődött, Pogacar viszont "megállt", persze nem is volt igazán rákényszerítve (és még idén is "rá tudja fogni" a kézsérülés miatti kiesésre és lehet igaz is) de most olyan ellenfelet kapott aki legalább olyan jó, mint ő (jelenleg jobb is). Nem vagyok benne biztos, hogy ezzel a Tour elött "mindenhol is indulok és mindenhol is nyerni akarok" mentalitással le tudja győzni Jonas-t, aki meg tényleg a Tour köré építi az egész felkészülést.

 

Kíváncsi vagyok délutánra felépül-e Pogacar ebből a mélyütésből vállal a csapatával valami nagyot vagy megpróbálják a szakaszgyőzelmet felépíteni aztán ha Jonas esetleg leszakad az jó de ha nem akkor is legalább lenne szakaszgyőzelem még egy. 

Előzmény: NAR (113330)