Egyletenkívüli3~ Creative Commons License 2023.07.13 0 2 693765

A pecsenye sütögetése magánügy. De csak addig, amíg az egy másik pecsenyéjének a rovására nem megy.

 

Ugye azt senki nem gondolja – 80-as lQ felett – hogy az illegális bevándorlás spontán alakult ki? Mert a Napnál is világosabb, hogy ez egy alaposan megtervezett, megszervezett gigantikus üzleti és politikai vállalkozás.

 

Hogy valami németjapán korcs agyában száz éve megfogamzódott és egy másik féreg alkalmasnak vélte az időt a megvalósításra?  Ha úgy lesz vége a vállalkozásnak, hogy abba nem rokkan bele a világ, akkor 99 évre titkosítják az amúgy is meghamisított vizsgálati anyagot, miközben a történészek meg  majd hazudnak, mint a vízfolyás és a vesztes/vesztesek nyakába varrnak mindent. Talán a papír (is) elbírja. 

Mert az egész egy ladikkal és egy, a tengeren hányódó szír(?) családdal kezdődött. Mert ugye valahogy el kell kezdeni minden gazemberséget! Ezt is sikerült. Mert degeneráltak mindig lesznek. Emblematikus figurák. Mint pl az a három vihogó német picsus a táblácskájukkal ott a peronon.  Vagy az a torzszülött melegnek látszó bárgyú emberszerűség a műanyag szandijában. Nehezen feledhetők!

Mert valahogy mindent el kell kezdeni!

 

És hogy hiába volt a számtalan intő jel? Sárliebdo, Köln, Párizs, stb? Igen, ma is hiába. Mert a gyásztávirat olcsó. Ami sajna kemény és még seggtörlésre is alkalmatlan! 

De ha lehet, mi legyünk kimaradók!
Ócska lózunk a világbéke, Afrika népe, az internacionalizmus, az antirasszizmus, és még sorolhatnám napestig, de minek.

Maradjunk magyar társadalom, úgy, miként eddig is! A MI HAZÁNK nevű klubba mostanság nincs tömeges tagfelvétel!