peetboy05 Creative Commons License 2023.06.14 0 0 5484

Sziasztok!

Nem mondanám magam károsultnak, de úgy érzem az leszek. 2016-ban kötöttem 10 évre, amit idén szerettem volna felmondani, autó vásárlás miatt. Azt mondták telefonban hogy nem lehet felmondani, csak 10 év után. Ez már kicsit szomorú, de elfogadom. Felhívtam a közvetítőmet akivel anno kötöttem (természetesen nem dolgozik már annál a tanácsadó cégnél, és a tanácsadó cég sincs már kapcsolatban a Timberlanddal), hogy tud e olyan esetről, hogy valakit kifizettek. Azt mondta, hogy pár évvel ezelőtt volt olyan ügyfél akit kifizettek, de van aki már évek óta vár, úgy mint itt sokan mások.

 

Most nem tudom mi tévő legyek. Fizessem becsülettel (havi részletekben) a szerződéses összeget, hátha megkapom a teljes összeget vagy hagyjam a fenébe az egészet és elbukom az eddig befizetett részleteket? Mi van ha engem is fenyegetni fognak, hogy fizessem be a fennmaradó részt? 

Azt gondoltam köztes megoldásnak, hogy kb fél évig nem fizetem és meglátom mi lesz ebből az egészből. Ha borul a cég, akkor legalább a fennmaradó rész megmarad nekem.

 

Amúgy kértem tőlük egy kimutatást az eddigi befizetéseimről, amit becsülettel megküldtek és stimmel rajta minden összeg.

 

Telefonon is beszéltem velük többször, akkor Adrienne azt mondta, hogy sokan nem fizettek az utóbbi időben és azoktól be fogják hajtani az összeget, mert szerződést szegtek.