Creativus Creative Commons License 2023.06.11 0 2 10

Ha az emberi lényeket - adott esetben - tekinthetjük "külső patogén élő szervezeteknek", amelyek az egyénre bizonyos körülmények között, és mentális úton hatnak, akkor az állítás elfogadható. (Ilyen módon vannak mentálisan mérgező emberek, pl. ilyenek a trollok). A "Beteg vagy!" állandó megtapasztalása (külső forrásból) is lehet egy fenntartó tényezője a depressziónak, amely berögzül a tudatba, a depressziót kialakító tényezők mellé, és ilyetén módon az már belsőleg is hat, mint egy ördögi kör.

 

Érdemes (lenne) Dr. Máté Gábor új könyvét végigolvasni, a "Normális vagy"-ot, hogy tisztán lássuk, miként torzult el, s haladt mérgező irányba az orvostudomány, egy alapjaiban is mérgező szemléletmódú társadalomban. Ez a mérgező szemlélet alattomosan hat, önmagát jóként, működőképesként deklarálja, élvezetes előnyöket mutat fel, csakhogy nem embernek való, mert azt - hosszú távon - úgy mérgezi, mint pl. a hosszú távon ható és felhalmozódó arzén, melynek apró, kicsiny adagjainak nincs egészségkárosító hatása.

 

A társadalmi méreg 50 év alatt halmozódott fel annyira, hogy a hatása az emberiség létét veszélyezteti. (de a felhalmozódás több mint 100 éve tart).

 

 

Előzmény: Maketheworldabetterplace (9)