Törölt nick Creative Commons License 2023.05.23 0 0 5475

Kedves Scopa!

Ugyanaz a közvetítőnk volt. A hét év lejárata után beszéltem vele, nem tudott segíteni, gyakorlatilag széttárta a karjait. Sokféle érzelem kavargott bennem vele kapcsolatban. Végül abban maradtam önmagammal, hogy ő is egy bepalizott ember volt, csak épp a "bot" másik végén. (így utólag visszaemlékezve nem volt egyáltalán képben azzal, hogy mit is árul, ahogy mi sem voltunk képben azzal, hogy mit is veszünk) Most elolvastam újra a tájékoztató füzetben a "részesedési jogok kockázatai" fejezetet....és csak fogom a fejem.

A 7 év nekünk 3 éve járt le, megpróbáltuk akkor felmondani a szerződést, ahogy anno Ádám, mint lehetőséget (mint egy tuti opciót) felhozott nekünk is. Nem jártunk sikerrel, mondván, hogy 15 éves a szerződésünk, előgondoskodási terves. Pár évig fizettük csak, mert először a BIG eltűnése, majd az innen-onnan hallott infók miatt már keserű volt az íz. A befizetett pénzünkről már rég lemondtunk, azonban ma mi is megkaptuk a "tájékoztató" levelüket, közel 10 e eur (hátralék) tartozással. A D.A.S-tól próbáltam segítséget kérni, nagyon úgy tűnik, hogy ők ebben nem fognak tudni segíteni (a szerződésünk korlátossága miatt) nekünk.

Így számunkra véglegesen világossá vált, hogy szembe kell néznünk a helyzetünkkel, és bár nagyon elszomorító, hogy rengetegen lehetünk károsultak, de mégsem vagyunk egyedül. 

 

 

Előzmény: Scopa (5424)