gabee3324 Creative Commons License 2023.05.22 0 0 5474

Mindenki ugyanezt a levelet kapta. Az is, aki már 3 éve felmonda a szerződést, az is, aki kapott egy levelet fél éve, hogy a felmondást elfogadták, és januárban utalják.

A fenyegetőzés nagyon jól működik - mert hátha akkor mégtöbb pénzt fizetsz be. A szerződésben az állt, hogy 7 év után felmondható, ha a felmondást a Timberland elfogadja. Sokunk felmondta, a Timberland elfogadta, nem fizettek hosszú hónapokon-éveken át, most meg ők fenyegetőznek. 

A fenyegetés jogalapját eddig nem tudta megmagyarázni a "jogi osztály" (ugyanaz a telefon van a levélen, ami szegény Gyárfás Adrienne telefonszáma - szegénynek most kellemetlen lehet a munkája, ő hívott fel lelkesen tavaly, hogy oké, utalni fogják a pénzt, idén januárban hogy mindjárt utalják, és keressem ha kérdésem van, és most vele viteti el a Timberland a balhét). Ugyanígy a német Timberland sem válaszolt, így kétlem, hogy jogalapjuk lenne bármire is.

 

 

Mivel az eddigi - korábban jóváhagyott - pénzt sem fizetik ki, emiatt vagyunk picit bizonytalanok, hogy vajon van-e értelme még milliókat befizetni, amiket ugyanúgy lehet hogy sosem kapsz vissza.

Előzmény: buppi (5473)