bátyó Creative Commons License 2000.04.05 0 0 6882
bodzavirág
Hát nincs egy tökös pesti legény sem, aki a túrógombóc bűvöletében feltenné a km órádat? Döbbenet.
Kiabálj hangosan: Stoooookiiiiiiiiii!!!!!!! kilcsióra felszerelés!!!!!

kenguru
Stoki majszter gyönyörűen leírta, hogy mi a különbség a trekking és a monti között. Ő azért vett montit, mert mindenkinek olyan van. Én azért vettem trekkinget, mert senkinek sincs olyan (legalább is akkoriban). De a lényeg, hogy legyen két kereke, és lehessen tekerni.
...Azt hiszem a trekking amolyan versenymonti, ami arra jó, hogy az ember ne essen pofára egy kis softterepezés esetén.... Így igaz. Alátámasztom.
Tök mindegy, hogy milyen gépet veszel, de semmiképpen se a legolcsóbbak közül válogass. Pláne ne a Cora és hasonló boltokból (bár éppen tegnap láttam ott két érdekes gépet. Egy full telós bicaj mellett egy szerény Schwinn ácsorgott Rocky Shock első telóval és STX-el. A full telós 41 kHUF volt, a Scwinn 150 ezer). Nézz körül bicajos boltokban. Lehetőleg valami jó felszereléssel ellátottatt keresgess (pl. Alivio, Cr-Mo vázzal), akkor már baj nem érhet. Mindenképpen menj egy kört a bringával, mielőtt megveszed, hogy leellenőrizd, hogy megfelelő-e a vázgeometria.
És nyugodtan vegyél trekkinget. Nekem Mali Trekking gépem van, eddig 18 ezer km-t tekertem bele, de még semmi gondom sem volt vele. Olyan, mint újkorában (igaz, hogy lakásban tartom).

zeno6
Jöhet az info a füredi országos és nemzetközi kerékpáros találkozóról. Egy napot megér, hogy áttekerjek, a nyálamat csorgatni a sok csodabicajon és a gazdáikon.

kaviat
Telo trekkingre? Rolls-Royce-ra vonóhorog? Hát a kecsesség hol marad?