kaktusz7 Creative Commons License 2000.04.05 0 0 201
Halihó!

Egy ideje olvasgatom a topicot, de csak most érzek kényszert a hozzászólásra.

Én ugyan nem ismerem a nyolcvanas évekbeli maratoni edzéstervet, de amivel mostanában találkozni lehet, azt Monspart Sarolta is népszerűsíti. Ő is a BSI elkötelezettje lenne esetleg a szakmai meggyőződése ellenére?

Más. Szerintetek miért van az, hogy a futószezon elején rendezett Vivicittán 4-4,5 ezren indulnak, a Futapesten meg, ami szintén 12 km és általában szeptemberben, legfeljebb 1500-an?

A városi futásokat pedig hasznosnak tartom, élményt ad, hogy ott lehet futni, ahol máskor nem, a lelkes közönség, és mindennek tetejébe az, hogy a tömeg hajtja az ember, nem engedi megállni, aki megáll, barátságosan hátbaveregetik, hogy öregem, ne állj meg, szóval még emberi megnyilvánulásokkal lehet találkozni. Emiatt a hajtóerő miatt szoktam pont az ilyen futásokon menni a legjobb időimet, rendszeres sikerélményt jelentenek ezek az események.
Úgyhogy lehetnek averziók a BSI-vel szemben, lehet, hogy fenntartással kell fogadni, amit esetleg mondanak, de nagyon jó, hogy szervezik a versenyeket.

Ellenben a szombati Minimax szaladgála szervezése piszok szar volt, elveszett, síró gyerekek tömkelege, tehetetlen szervezők, és még örülhetnek, hogy nem tapostak senkit agyon a 3,6 km-es futás rajtjánál.

Kaktusz

Előzmény: emberforma (199)