W.L. Creative Commons License 2023.03.24 0 0 7166

Nyilvan legkenyelmesebb lenne ugyanazzal a berelt kocsival menned vegig, de joval dragabb is. Tongason atmennek a Probolinggo-Malang buszok is, bar kevesbe surun mint a Surabayaba tartok (onnan PATAS busszal Malang csak kb masfel ora).

Tumpak Sewu Malangbol busszal is elerheto. Malang deli, Gadang buszpalyaudvaran Lumajangba tarto buszt keress, es kerd, hogy tegyenek ki a vizeseshez vezeto elagazasnal. Onnan gyalog megteheto tav. A busz egy iranyba kb 2 ora, es ha le akarsz turazni a vizeses aljahoz az is lesz 2-3 ora oda-viszza, tehat ramegy egy nap jo resze. Ha leturazol, kerdezz ra, fel tudsz-e menni a masik iranyba, a Malang feloli oldalara letras osvenyen, az ugy szuper lenne, tok mas kilatasokkal mindket iranybol. Szoval valszleg legjobb kenne 2 ejt toltened Malangban, de az sem drama, mert kellemes varos.

Ha nagyon sietsz tovabb, akkor jo kirai indulassal es a vizesest csak a felso kilatopontrol megnezve talan delutan meg tovabbnyomulhatsz Soloba, de szerintem Tumpak Sewu megerhet 1 napot.

Majd ird meg, hogy sikerult es hogy tetszett!

Előzmény: roliuscaesar (7165)