47-es vasútvonal FB oldal Creative Commons License 2023.03.08 -6 3 39198

A jelenlegi helyzet, az elmúlt hetek vonatpótlásai, az utasok folyamatos elbizonytalanítása a vasútellenes lobbi érdekeit szolgálja! Ki kell állnunk a vasúti személyszállítás megmaradása mellett! Minden lehetséges fórumon fel kell emelnünk a szavunkat a járműállomány megújítása és a menetrendi stabilitás biztosítása mellett! A kialakult helyzet azonnali beavatkozást igényel a tulajdonos állam, a megrendelő Minisztérium és a szolgáltató részéről egyaránt! Nem hagyhatjuk, hogy a vasútellenes lobbi szándékai érvényesüljenek!

 

Sajnos a vasút állapotával kapcsolatban számos jogos kritikát tudnánk valamennyien felsorolni, mégis arra szeretnék biztatni mindenkit, akinek fontos, hogy megmaradjon a vasútvonal és a vasúttársaság biztosítsa a megfelelő menetrendet és járműállományt az csatlakozzon hozzánk a vasút melletti kiállásban és a szolgáltató és a megrendelő felé közösen érvényesítsük az utasok véleményét! 

 

47. Komló-Dombóvár vasútvonal | Komló (facebook.com)

 

Írja alá Ön is petíciónkat, ha már elege van a folyamatos vonatpótlásból:https://www.peticiok.com/osszefogassalavastimellekvonalakert