noa Creative Commons License 2000.03.28 0 0 1155
Katka és Mindenki!

Jó, hogy Katka megint ilyen érzelmi témákat vetett fel, mert az utóbbi időben egy kicsit kezdett "elcélszerűsödni" ez a topic. Olyanok voltunk, mint a szakemberek, akik mindenféle érzelmi töltés nélkül vitatják meg a probléma technikai részleteit, holott régebben a fő témák azok voltak, ki mit érez a bababolt láttán stb.
Lehet, hogy mindenki kezd belefásulni ebbe a megpróbáltatásba és hidegen szemlélni a dolgokat? Én magamon is észrevettem, hogy kiegyensúlyozottabb vagyok, az egész baba kérdés nem annyira érzelmi kérdés, mint inkább egy megoldandó probléma lett. Mostanában nem annyira zavar az sem, ha valaki terhes, vagy picije van. Sőt, valami örömfélét érzek, hogy biztosan nekem is ilyen lesz.
Ami a munkahelyet illeti, hála Istennek itt fel sem merül ilyesmi, nem pletykásak az emberek magánéleti kérdésekben és nem jár senki a gépem környékén. Ennek ellenére sohasem hagyom nyitva a topicot.
A Fény-emberke beszerzési lehetőségeiről már volt többször szó, megtalálod a régebbi hozzászólások között a telefonszámot, de valaki egy pesti boltot is említett egyszer, ha jól emlékszem. Jó a könyvecske, csak annyiban nem "aktuális" még nekünk, hogy ő nem a lombik-procedúrát írja le, hanem a terhesség történetét, azaz már egy fázissal előbbre van.