Prof Creative Commons License 2000.03.27 0 0 1053
Hali!

No, kicsit érdekes az életem mostanában.

Szal. A fehér kesztyű lényegében a tisztaság és igényesség szimbóluma. Azt hivatott jelképezni, hogy az eladó vigyáz a termékre, amelyet a vevőnek szán, ugyanakkor kellően értékes darab az óra ahhoz, hogy „kesztyűs kézzel” bánjanak vele. Csakhogy a dolognak van egy hátulütője. Ha a vevő azt látja, hogy az eladón kesztyű van, megriad, hogy esetleg annyira kényes az óra, hogy ő, az utcától piszkos kezével már kézbe sem veheti. Ezért van az, hogy a kesztyű előkerül, de kézben marad, amíg a vevő ki nem megy az üzletből. Viszont aki a vevővel tárgyaló eladónak vesz ki órát, az kesztyűben teszi.

Na, ennyi a történet.

Te_o!
A tipp majdnem jó volt. De egy dolgot figyelmen kívül hagytál. A korszerű órák felületkezelt, vagy simán csak a speciális ötvözet alkotta felülete annyira ellenálló a bőr savasságával szemben, hogy több éves hordás után sem tesz kárt benne még egy nő igen jelentős mértékben (ciklikusan) változó bőrfelszíni savassága sem. Egy újjlenyomat, különösen egy vadonat új órán, legfeljebb esztétikailag ronda, maradandó károsodást nem okoz.

Kurafi!
Szép a történet. Mindezt a rettentő lassu villogó honlapról lested le, vagy irodalmad is van?

Harnjehu!
No, akkor egyet értünk. Nekem leginkább az nem tetszik ezekben, hogy jelentősen rontanak a leolvashatóságon, különösen egy alacsonyabb fényerejű LCD esetén (amilyen a GPS-em példának okáért).

JP!
No, ez hogy kitört-e, az más kérdés, és rohad hosszú lenne, és marhára nem lenne nyerő most beszélnem róla... :-/
Node. Hát ez az! Tíz percig tapiztad a girlt (melyiket, a nagyon vékony rövid barnát, vagy a kicsit nagyobbacska szökéset?), miközben rajtad volt a Ventura, vagy a Venturát csak utána vetted fel? :-)))
A Sztár Tomival kapcsolatban meg majd rárikkantok a főórásra, hogy csinájjon valamit. Bár én láttam szakadt kesztűt is... :-/

Óraátállítás mindenkinél sikeresen megtörtént?

Prof

U.i.: Remélhetőleg az órás levlista még a héten beindul. Holnap telefonálok, ígérem!