susok Creative Commons License 2000.03.27 0 0 1143
Odamentem a körzeti rendelőbe, egyenesen a doki váltótársához, mivel gondoltam ilyenkor ezt igy kell. Először csak az asszisztens volt ott, ő azt mondta meg kell várni az orvost, mert ő nem vállalja a felelősséget, ha rosszul leszek. Benthagytam a kabátom is. Erre miután bejött a doki,megbeszélték, és kijött a nővér személyistől, kabátostul , majd fejrázva közölte, hogy jöjjek délután a saját körzeti orvosomhoz.
Ezután bőgtem egy jót, majd eszünkbe jutott, hogy nincs messze az a rendelő, ahol a nőgyógyász rendel. Ott reggel 7-9-ig van labor. Azt hittem,hogy aki vért vesz, az injekciót is tud adni, de tévedtem, ő sem adta be, és a recepciós nővér is azt mondta, hogy ha az orvos nem adott ilyen jellegű utasitást, akkor ők sem adják be.
Úgyhogy itt állok az injekcióval, amit senki nem akar beadni. Lehet, hogy külön kérvényt kellett volna irni hozzá? (ezt most komolyan kérdeztem).
Ugye jól tudom, hogy a metrodint mindig ugyanabban az időben kell beadatni?
Most azt várom, hogy 1 óra legyen és el kezdjen rendelni a nőgyógyász. Kiváncsi vagyok, mit fog erre mondani (persze azon kivül, hogy menjek oda ebédidőben, majd ő beadja). És mit fogok csinálni a tárgyalásos napokon?????? Mert hát ugye a reggel 8 óra még jó lett volna...