ÖregMackó Creative Commons License 2023.02.17 0 0 72789

Sziasztok!

 

Elhagytam a kulcsomat.... Sajnos fogalmam sincs hol, mert másik autóval voltam, jártunk sokfelé, de nálam volt a Thália kulcs, valahol kiránthattam... 

 

Ebből következik a kérdésem, sajnos csak egy pengés/tollas kulcsom van, és bizsereg mindenem, hogy kellene tartalék kulcs, ha ezt is elhagyom (amit majdnem húsz éve nem tettem eddig) hogy jutok be az autóba és hogy indítom el?  Mivel már vettem két motorvezérlőt az évek során, van még egy tartalék kulcspanelem ami a tartalék vezérlő szetthez tartozik és van a két eredeti kulcs panelem csupaszon amit gondolom nem tudok használni ehhez a bentlévő vezérlőhöz.

Összevissza olvastam mindenfélét a kulcsmásolásról, klón készítésről, de nem tudom fel lehet-e használni a tartalék paneleket chip csere útján. Egy új tartalék kulcs 40 ezer Ft. ezt kicsit (nagyon) sokallom, van-e valami olcsóbb megoldás? Vettem nyerskulcsházat nyers pengével ebben nincs elektronika azt gondoltam majd ezt felhasználják a szakik. De nem... Mindenki a saját jó drága módszerét próbálja tukmálni (már aki egyáltalán válaszra méltat, mert írtam három kulcsmásolónak is, de válaszra nem méltattak), ha nem találok mást kénytelen leszek, de van-e ötlet itt a jó kis közösségben? 

Esetleg van valakinek saját tapasztalata amin el tudnék indulni megköszönném... 

 

 

ÖregMackó