.osbourne. Creative Commons License 2023.01.07 0 0 72745

Értem a felvetésed el is fogadom. Tehát nem egy nagy antagonisztikus vitatéma ez.

Én ugy közlekedtem eddig hogy nem csúszkálok. :) Tehát az ut és a látási viszonyoknak megfelelően közlekedem. No jó egy 5 számjegyű uton egy jégborda megdobott egy télen és pördultem az ut közepén egy 360 fokot. De ott negyed óránként jön egy autó hogy nem volt senki életveszélyben. 

 

Tehát tisztában vagyok azzal hogy milyen állapotú es korú gumi van az autómon éppenséggel és annak megfelelően valasztom meg a sebességemet. :) Nem feszegetem az autó korlátait mert az igen keskeny. Használt gumival mégkeskenyebb. Ez nem az a tipus amivel "visszakettőpadlózázazni" lehet. Amióta jo talicskabetegség okán le kellett venni a hengerfejemet rászólok a családra is hogy a következős ők fizetik ha benne van a bugi a lábukban.

 

Én is öszvonalas gumit használok pár hónapja de az valójában semmire sem alkalmas gumi.

Télen szar, nyáron kopik, összel/tavasszal egy kis esőben csuszik mint állat. 

 

Ezt nem a pár hónap alatt statisztikáztam ki hanem korábbi céges terepjáróron is az volt, történetesen Continentál. Pár év után az autópark felén ferobbantak a kerekek. nekem is kétszer, így 1-1 alkalommal egytengelyen cserélni kellett mind a kettőt.

 

Azóta levették, kaptam egy masik tipusú vasat es ugyanaz a Continental van ezen is. Még nem várom de számolok azzal hogy ezt emelőzhetem az út szélén ...

 

Előzmény: nagya2 (72744)