Lépesméz Creative Commons License 2000.03.18 0 0 112
Kedves Willi(c),
asszem meddő a vita, a példák, amelyeket felhozol gyengék és nagyon-nagyon elfogultak. Fejezzük be.

"Tehat egyreszt nem varhato el hogy Kukutyin Kft nevet a regisztrator ismerje, es ennek "
Nos _már_itt_ be is fejezhetnénk.
A regisztrátortól, akinek a Cégkódex és minden más, jól feldolgozott, kimunkált adatbázis a rendelkezésére áll - ha nem, teremtse meg magának -, nos TŐLE nem várható el, hogy ismerje. Az ország felnőtt lakosainak 99 %-tól viszont ELLVÁRHATÓ, hogy domain-regisztrációról tudomást szerezzen Internet hiányában, ugyanakkor elvárható, hogy mindezen, el nem érhető tudás birtokában maga szaladgáljon védett és/vagy cégnevét menteni. Na neeeee........

"Ha viszont ez a ceg reszt kivan venni ebben akkor vagy prioritasos a kerelme elvbol tehat kiuti az ugyeskedoket, vagy nem prioritasos (a regisztracios szabalyzat szerint) akkor kerheti ennek a esetleges rosszhiszemu domainregisztracionak a felulvizsgalatat ( BTRFDC Kft "
Ez egy elv, ami érvényesülhet akkor, ha mindenkinek lehetősége van rá, és "kiuti az ugyeskedoket". Így azonban azt teszi lehetővé, hogy az ISP-k és a Matáv tarifák által eddig kizárt emberek majd később, jó pénzt fizessenek azoknak, akik így, vagy úgy, esetleg a 100 %-ban nyugati tulajdonú cég által biztosított lehetőségek miatt tudomással bírnak a technikákról és taktikákról.
Ismétlem: az ország 99 %-a nem tudja, hogy most kell lépnie és azt, hogy mit kell lépnie. Érted?

"Az igenylok sorabol nem zart ki senkit az ISzT, sot mindenki szamara utat nyitott az uj szabajozassal(termeszetes szemely is lehet domainigenylo). "
Igen. Miután a Fejér (tolna, Baranya, Vas stb.) Megyei Hírlap a természetes személyek figyelmét hónapok óta öles betűkkel hívja fel első oldalán az egyszeri lehetőségre.. Mondd, hol élsz?
"Latom valami megin elferdult: HA a kozertbol reggel mire leersz elfogy a kenyer akkor is alkotmanybirosaghoz fordulsz? "
Erre már válaszoltam. Még hozzáteszem: ha pedig végképp nem kapok kenyertet ma, veszek holnap. Ugyanazt a minőséget.
"hmmm..."
Nagyonis!

Előzmény: willy(c) (107)