Prof Creative Commons License 2000.03.12 0 0 923
Halihó!

Mrs Bates!
Itt arról van szó, hogy az Óra Magazin, bármennyire is újraszkennelt képekkel van tele, mégiscsak a miénk. Magyarul -- vagy legalábbis nagyjából magyarul -- írnak benne a szerzők, a hazai piacot tükrözi (nem úgy, mint például a Hi-Fi Choice magyar kiadása). Bármennyire is kezdő lap, mégiscsak a szívünk csücske. És ugye 490 pengő forintért szerintem megéri az árát (a mostani számot én péntek délután kiolvastam).

De ha már a külföldi irodalomnál tartunk. Nem lenne rossz dolog valami internetcím-szerűség a két dologról, vagy legalábbis annyi, hogy hol lehet idehaza beszerezni őket. És nagyjából mennyiért. És melyik milyen nyelvű, és mi is van benne az ordas mennyiségű hirdetésen kívül. (Megjegyzem, én utálok kiadni 1500 forintot valamiért, amiben annyi reklám van, hogy az újság minimum felét kitölti -- ennyi erővel fizethetnének nekem, hogy megveszem az újságjukat.)

Ennyit erről.

JP kedvencét pedig télleg tessenek ezerrel isteníteni! :-) Nagyon-nagyon pöpec az az óra, bár kétségkívül van benne néhány gyenge pont. De a kalibere az kérem tökély! :-)

Prof