Prof Creative Commons License 2000.03.10 0 0 909
Hali!

No, egyrészt irígykedhettek rám, másrészt meg hurroghattok, mert nem mondom el, miért. :-)

A 4 Mh természetesen 4 Hz.

Te_o!
Szal itt arról van szó, hogy egy autokvarc szerkezetnél, függetlenül a gyártótól vagy a tervezőtől alapvetően nincs olyan alkatrész, amelyet szükségszerűen kövekkel kellene csapágyazni. A lengősúly többnyire úgyis golyóscsapágyat kap, áttételek pedig itt csak kis számban vannak, mert a lengősúly szinte közvetlenül adja át az energiát a mellette lévő dinamónak.

De. Elméletileg azért lehet benne rubin. A legegyszerűbb módja, hogy megkérdezem. Mondjuk egy hét múlva.

MrsBates!

És úgy mindenki. A linkelés mibenlétét egyszerűen megnézhetitek. Mentsétek le ezt az oldalt mondjuk forum.cgi néven. Nyissátok meg egy egyszerű szerkesztővel, mondjuk a write-tal, és keressetek rá a http szótöredékre egy olyan helyre, amelyik üzenetet példul én írtam, és volt benne link. az img src kezdetű a képekre mutat (ez az, ami megjeleníti itt az oldalon, a másik pedig konkrétan egy linkre, amely megnyílik, ha rákattintasz.

Nekem picit jobban tetszik az IWC, de az sem igazán. Én pilóta vagyok az összes nyűgömmel egyetemben, így logikus, hogy a pilótaórák ruleznek. Most éppen a fortis, bár egy IWC-t is szívesen látnék a csuklómon (ha tetszene és tudná, ami nekem kell).

Óra Magazinban vannak érdekességek, ajánlom mindannyiótok szíves figyelmébe.
Omega Constellation összefoglaló nem rossz.
ETA-Valjoux 7750 teszt igen tanulságos: négy óra, lényegében azonos szerkezet. A legolcsóbb 160, a legdrágább 780 ezer forint.
Van bemutató a decemberi amerikai óraárverés (és egyáltalán minden ilyen) abszolut rekorder, 11 millió dollárért elkelt Patek Philipe órájáról (többek között). Az időn kívül csupán 29 egyéb funkciót tud, 1935-ben készült és az öröknaptárjához 2100-ig nem kell nyúlni. Durva.
Van Ventura cikk igen impresszív és méregdrága órákról.

Hibák persze megint vannak benne sajnos. Hajrá az újságoshoz!

U.i.: Nem kapok jutalékot... :-)

Prof