KR!SZ fittfalatok.hu Creative Commons License 2022.11.09 0 0 1030

Sziasztok! KR!SZ vagyok. Örülök, hogy rátaláltam erre a fórumra. Igaz, én már nem akarok tovább fogyni, mert már 40-et sikerült. Nem volt egyszerű dolog, de elértem a célom. Természetesen nem titok a receptje. Csökkentettem a kalóriabevitelem a szénhidrátok mérséklésével, és növeltem a szervezetem energiafelhasználását sportolással. Tudom, ezt még egy óvodás is tudja, ez senkinek sem újdonság. Nekem a legnagyobb gondot az okozta, hogy mit egyek, ill. ne egyek.

Szakács vagyok, az évek során kialakítottam egy fantasztikusan finom étrendet, amit egy ideje a blogomon osztok meg a sorstársaimmal. Nem szedek semmilyen csodaszert! Nincs ilyen! Csak eszem a finomabbnál-finomabb ételeket, és ha csak tehetem mozgok. Dolgozom, kertet művelek és sportolok. Nincs jojó, nincs jajajj most mi lesz, nincs para, csak boldogság, mert már nyugalom van.

Ja, és talán ez is számít: INGYEN van a tudás! Nem akarok eladni sem csodaszert, sem sportgépet és nem írok speciális étrendet senkinek.  Ezekre nincs szükség. A mottóm: OLVASS-FŐZZ-MOZOGJ-FOGYJ! Csak vidáman! :)

A blogom címe: fittfalatok.hu