Puzsi Creative Commons License 2000.03.09 0 0 5871
Üdv. mindenkinek!

Hobe, Rob19!
Nekem is nagyon szivügyem a Trek katalógus, lécci ha lehet majd nekem is küggyetek' mán' 1et!!! THX.

Fishtax!
Ennyi pénzért (amit a gépre szánsz) mondj le a telóról! Én a Merida bicókat tudom ajánlani (mondjuk 1 kicsit drágák... ) mert nemcsak megbízható és jó a geometriája, hanem még szép és tetszetös is (a festés). (Kivéve a Szili bicaját! :-))) ) Az meg ne zavarjon, hogy (made in Taiwan). Az alsóbb kategóriás Merida vázak Cro-mo ötvözetek, az alkatrészeket meg le lehet cserélgetni csak meg kell dumálni a boltost.

Robin!
Próbáld ki az ún. intervallum futóeddzéseket (olyasmi mint a kerózásnál az intervallum eddzés). Kocogással kezdesz majd fokozatosan beleerösitesz (na nem fulladásig), és ha már fogyóban van a szusz akkor kocogásba vissza (de nem gyaloglásba) és miután 1 kicsit phentél lehet kezdeni elölröl. 1 a lényeg ne akarj már az elején ,,kidögleni'', ha megszokod ezt a módszert egyre jobban fogod birni az erösebb tempót, és azon veszed észre magad, hogy nem kocogsz hanem futsz! :-) Még valami, a légvétel nagyon fontos, (lehet, hogy hülyén hangzik) de koncentrálj rá!

Mindenki!
Voltatok mostanába bicóval a Bükkbe? Bánkúton és környékén? A ,,hegyek'' már nagyon várnak, és én is öket! Szóval lassan fel kéne menni oda (1-2 héten belül) és tekerni egy jó százast. Csak nem igazán tudom, hogy milyen ott a klima. Nagy havak és minuszok vannak még odafenn? Terepre még nem nagyon merek menni mert tuti tiszta sár még minden. De oúton csak fel lehet tekerni nem? Szóval ha esetleg volt már valaki fenn az írja már meg, hogy milyenek az idöjárási viszonyok.

Köszi

Sziasztok!