badmad Creative Commons License 2000.03.07 0 0 5821
szili23
Szerintem a BikeMag ....... Szóval a múltkori előadásukon minden szépet, s jót ígértek, de lehet, hogy semmi sem sikerül nekik. Mert ugye itt van a Bringa nevű újság, aminek az első száma is különb, mint a Mag x-edik (igaz, az új vezetéssel a januári volt az első, de a szerkesztők maradtak, csak a tulaj változott). Úgy növelni a bevételt, hogy a hírdetési árakat a 3x-ára emelik, nem nagyon lehet, mert sokan nem fognak hírdetni benne. Aztán majd maradnak a Meridák, meg a Velotrade önreklámjai. Erre meg elég kevesen vevők, ennyi pénzért. SZERINTEM!

Fishtax
Holnap estére nézek neked Gepidákat (tavalyi modell, és lesz 50 körül is valami. Meg alatta is). Talán majd még egy teló is beleférhet. Mondom, megnézem, mert más is kérdezte már ma, bár nem itt.

Mindenkinek, aki ruhát keres!
Ma jártam az europarki (XIX. ker. Határ út Metro állomás) Hervis sporboltban és bringás mezek, meg gatyák vannak leértékelve, ha jól emléxem 2990.- HUF-ra. Ennyiért, ha nem gond, hogy mintás, nem szabad kihagyni. És van kantáros is, az lehet, hogy kevéssel drágább.

Előzmény: szili23 (5797)