Mister V. Creative Commons License 2022.10.18 -1 2 5055

Sajnos a "szürke" filmek is rossz irányba viszik az egészet. Én csak az első részt láttam, de sok is volt. Kizárólag vanilla téma némi fájdalommal. De hol van a függőség (a szerelmen túl), hol van a testi-lelki megalázás? Hol van a folyamatos korlátozás (mint pl. erényöv, ruha alatt viselhető dolgok, pl. távirányítós vibri), stb.? Tehát nem szakmai filmről beszélhetünk, de a nagy magyar tudatlan többség elfogadta, hogy ez a BDSM, hogy dugás közben szétverik a másikat. Itthon nincs BDSM kultúra és ahogy látom pár száz ember van csupán, aki valóban tudja, hogy miről is szól ez a dolog, de ők nem tudnak egy külföldön jól működő kutúrát itthon meghonosítani.

Nézzük csak a fétispartit: külföldön nagy, neves diszkókban tartják (világosban, olykor utcán is), itthon egy elhagyott hideg gyárépületben, ahol a különböző zenék a folyosón akár 3 helyről is jönnek. A bemutatókat nem színpadon tartják, így a hátul levők semmit nem látnak belőle. Összekötözi az alanyt, majd egyből bontja is ki. Legalább hagyná ott dísznek egy darabig, ha már tökölt vele 20 percet. És ez csak fétisparti, egy rendezvény, de még ezt se tudják több év tapasztalat után sem rendesen összehozni, hogy profi és szakmaias legyen.

 

Régebben (amikor még nem volt rá pénzem) olvastam 1-2 hetes szolgatáborokról is kb. egy nyaralás áráért. Most hogy már lett volna rá pénz, sehol nem lehet találni, vagy annyira elszállt árakkal, amennyit már nem szánnék rá. Külföldön meg léteznek ilyen tanyák is, ahol az év bármely szakában fogadják a szolgákat.

 

Magyar BDSM társkereső??? A pixi? Nevetséges!

A sublány NEM MER telefonszámot megadni (mert 500Ft-ot sajnál egy erre a célra vett SIM-re). Akkor hogy merné hagyni, hogy kattanjon a kezén a bilincs? Szánalmas!

A dom mind dugni akar és a profilképe is többnyire egy farok, vagy bármi más, de nem ő maga.

A férfi reg napi szinten 10 felett, a női reg napi szinten 1-2, ebből szinte mind anyagias, vagy "szürke" filmből tájékozott, így csak kikötözős szex érdekli.

 

Efetis oldal épp a hó elején szűnt meg.

 

Más magyar nyelvű (elvileg) BDSM/fétis társkereső oldal meg vagy már kívülről is láthatóan nem magyar felhasználók fotóival van tele, vagy magyar anyagiasok szerepelnek rajta, de csak fizetés után derülne ki 5-10 fotón túl, hogy kik vannak még benne... odáig már nem mentem el, nem dobálok ki pénzt az ablakon.

 

Akkor hol itt a hazai BDSM kultúra? A nők már nem a dominálást látják, nem a sub-okat keresik, hanem kizárólag a moneyslave/paypig érdekli őket, aki ellenszolgáltatás nélkül fizet nekik. Elfajult a világ. A pixi is már inkább egy "közösségi oldal", mintsem a kezdetekkori BDSM társkereső. De hogy lehet közösségi oldal, ha ez nem közösség, csak egy dugni vágyó csürhe? (Tisztelet a kivételeknek.)

 

 

Szerintem ha te magad alapítanál egy ilyen "iskolát", még BP-n sem tudnál 15-20 főnél többet összeszedni, aki valóban belemélyedne a témába, mert jó neki a langyos víz úgy, ahogy van, nem akar ő profi BDSM-es lenni. De ha lenne kedved ilyet megszervezni, szívesen segítek benne.

Előzmény: A svetlana (5054)