zz88zz Creative Commons License 2022.09.11 0 0 96549

Szia!

 

Csak a gyújtásra kötve a fejegységet az nem tesz benne kárt, max elfelejti a beállításokat minden egyes gyújtás levételkor. Erősítőben sem okozna elvileg kárt, de annak nem célszerű gyújtásról kapcsolni az állandó áramot. Igaz nem túl nagy erősítő, de akkor sem, csak terheled feleslegesen a gyújtáskapcsolót, nem erre van kitalálva.( Max az erősítő remote szálat lehetne arra kötni, de arra meg úgyis ott van a fejegyég.)

 

Ami csak a mélyhangot illeti:

-erősítőn a crossover (frekvenciaszűrő) kapcsoló milyen állásban van? Full vagy HPF állásban illene lennie, ha LPF akkor az rossz. Így az erősítő a magas(abb) hangokat is a hangszóró felé közvetíti.

- ha így sem jelenik meg a magasabb hang, akkor érdemes megnézni a fej beállításait is. Sw controll-nál jó helyen járhatsz. REAR SP-t ful-ra állítani (teljes hangsáv, nem subwoofer (SW)), mivel van hátsó két hangszóród is ahogy kivettem, PREOUT-ot meg szintén REA-ra (REAR), mivel a két ovál sem mélynyomónak (SW) lesz használva. Elvileg így jut a teljes hangsáv az erősítőre az RCA-n, az erősítő meg megint a teljes hangsávot küldi az oválokra Full-ra állítva.

 

Elvileg ezt néztem ki a leírásból, ha nem néztem félre valamit. De valószínűleg a frekvencia szűrés van bekapcsolva vagy a fejen, vagy az erősítőn.

 

Előzmény: nagyl2522 (96547)