malazs Creative Commons License 2022.07.09 0 6 64205

Nirvana Mediterranean Excellence beszámoló:

 

Előre lelőve a poént,azt kell mondjam hogy ez volt a 23 Török nyaralásunk legjobb hotele ez volt, na de menjünk sorban. Régóta a bakancslistámon szerepel ez a hotel, most volt rá jó árajánlat, illetve ingyenes transzfert ajánlott a hotel.

 

Beldibiben helyezkedik el, sajnos ez a település méltatlan ahhoz a színvonalhoz amit itt több neves és jó minőségű hotel képvisel. Nem egy rendezett település, nem sok mindenért érdemes kimenni és esti sétákra szinte alkalmatlan. Érdemes Dolmussal átmenni Göynükbe,Kemerbe vagy Antalyaba, esetleg autót vagy motort bérelni és úgy bejárni a környéket.

 

Maga a hotel hatalmas, gyönyörű területen fekszik. Az egész terület pedánsan rendezett, makulátlanul tiszta.

2 Főépületből és sok kis tömbből áll, illetve több kisebb bungallo szerű de magas színvonalú szobákból. Szerencsénkre 30-40% volt csak a töltöttség, így is igen szellős volt, viszont a méretéből adódóan,teltház esetén is nagy területen oszlik el a tömeg, így nincs zsúfoltság.

 

Érkezés után a check-in kényelmesen a bárban történt, ital mellett, külön személyes segítséggel. Itt választható hogy aki igényli az az itt tartózkodás idejére teljes személyi asszisztenciát kap. Mi ezt nem kértük.

 

Elektromos golf autóval vittek a szobánkhoz, mely a második főépületben, a főétterem felett a 2. emeleten volt. A szoba nagy méretű, 42nm, King méretű ágy+1 100x200cm-es ágy. A minibár napi szinten töltve sörökkel, coca-cola termékekkel, ice teával, savas és mentes vízzel, red bullal, godiva csokival, gyümölcslével,tejjel, chopssel,ropival, taccossal, teákkal, instant kávékkal, kakaóval és nespresso kapszulás kávékkal. A fürdőben minőségi kozmetikumok, szappanok,samponok,tusfűrdők, hámosító kesztyű,borotva,borotvahab, fogkrém,fogkefe,stb...  Már itt látszik a kiemelkedő színvonal.

 

A főéttermen kívül 9 A'la carte étteremben van lehetőség az étkezésre, melyből egy vegán étterem, a többi tematikus (török,steak,tenger gyümölcsei,olasz,kínai,mexikói,stb) napközben ezek mellett 4-5 snack bár üzemel még, illetve saját cukrászda, saját készítésű különleges csokoládékkal,starbucks kávézó, olasz fagylaltozó,kávézó,stb...

 

Irdatlan nagy területen fekszik, így kb 15-18 bárral rendelkezik, gyakorlatilag 2 percen belül elérhető valamelyik.

Italok és koktélok terén prémium kategóriás italok is megtalálhatók akár whisky,konyak,rum, martini, likőrők,stb terén. Szabadonálló hűtőből 5 féle sör(Bud,Miller,Efes,Bomonti,tuborg) választható, illetve bomonti szűretlen búzasör is.

 

Az ittlétünk alatt mi A'la carte éttermet nem választottunk mert a főétterem és a snack éttermek bőven fedezték az igényeinket, még azt is képtelenség volt kihasználni. Mindössze éjjel használtuk az egyiket, mert olyan istenien finom pankómorzsában rántott csirkemellett mint ott, életemben nem ettem máshol, így ezt 4-5 éjjel is bevállaltam.

 

A választék az mindent felűlmúlt amire számítottunk, ízvilágban is teljesen rendben volt, bár korábban a Liberty Lara,Sherwood,Alaiye ételei nekem ízletesebbek voltak, de azért ez is magas színvonalon volt.

 

3 hatalmas napozóstéggel rendelkezik, ebből 2 stég cabana-s, az külön foglalandó és fizetős. A főstég a legnagyobb, sosem volt tele, kényelmes napágyakkal, napernyőkkel, fotelekkel és ágyakkal, külön bárral.

 

Aki a házi kedvencét szeretné hozni az is megteheti, van külön pet hotel rész a kedvenceknek, külön strand is a részükre.

 

Kisgyerekeseknek hatalmas aquapark,játszóterek, miniklub, éjfélig gyerekfelügyelettel.

 

Aki ki szeretné próbálni, annak van SUP kölcsönző, túrákkal.

 

Ezek mellett természetesen tenisz pálya, foci pálya, Jóga,Zumba és sok más napi program.

 

A személyzet kivétel nélkül kedves, segítőkész és barátságos. Több hotel gyenge pontja számomra a kávé. Imádom az erős espresso machiatto-t, ezt a törököknél kevés helyen tudják jól elkészíteni még akkor is ha jó kávégépük van. Itt ezt kiküszöbölték a professzionális nespresso párnás kávégépekkel. Így ez mindig rendelkezésemre állt.

Nagyon emberközeli a hely, a magas színvonal ellenére nem egy sznob hely. Azt hiszem nekik sikerült megtalálni az ideális koncepciót.

 

Mivel 1 hétig élveztük a felhőtlen nyaralást, kb 1 hétig írhatnám is az élményeinket, tapasztalatainkat,erre sajnos nincs időm. Azt kell mondjam tökéletes nyaralás volt, tökéletes helyen, talán az animátorok akik kevésbé voltak aktívak, de lehet ez épp a korai időpontnak és a kevesebb vendégnek köszönhető.

Már akkor visszavágytam ide mikor hazaérkeztünk. Remélem lesz még lehetőségünk ide visszamenni.

No és a  képek! Esetleg ha nem engedi mindet feltölteni,ami csak töredéke az ott készülteknek, akkor több hozzászólásban küldöm: