KMARK93 Creative Commons License 2022.06.28 0 0 742

Sziasztok!

 

Reméltem, hogy nem kell újra ide írnom a vezérléses móka után többé (ezúton is ismét köszi mindenkinek a sok segítséget, főleg tfeci-nek)

 

1 hete Anyukám panaszkodott, hogy nagyon furcsa hangja van a Micrának (K13 1.2benzin automata). Mentem vele egy próbakört, a hang (középről jövő, mély, érces hang)kizárólag akkor keletkezett, amikor a gázról levettem a lábam és csak gurult az autó, gázadásnál/fékezésnél semmi, illetve a kocsi fékezés végénél amikor leveszem a fékről a lábam, megugrik előre. Levittük a szerelőhöz, aki a váltóra tippelt, elvitte a kocsit egy automata váltóshoz, az első kérdése az volt, hogy mennyit is ér ez a kocsi, mivel mechanikailag a váltó szana szét van hullva, és mondott rá egy- másfél millió forintot. Ez természetesen nem opció, a szerelőm azt mondta alvázszám alapján keresgéljek egy automata váltót a kocsiba beszerelési garanciával és így kb 5-6 kilóból megúszom.

 

Körbekérdeztem már ajánlatokért a bontókban, várom a válaszukat, de ha lenne olyan hely amit szívesen ajánlanátok, azt nagyon megköszönném! 

 

A költői kérdésem pedig az lenne, létezik, hogy ekkora fos szériát fogtunk ki ebből a K13-ból ? 2011-es, 2012-ben került hozzánk, 10 év alatt került bele 100.000km, kímélve volt rövid távokon. 

 

Köszi, ha elolvassátok!

 

Márk