Kretén Kroton Creative Commons License 2022.05.19 -1 1 9699

Gratulálok a teljesítményedhez! 18 perc nem is rossz teljesítmény. Sokszor fiatalként sem. 

Van amikor csak új impulzus kell és működik a dolog ahogy az elő van írva. A gyógyszeres rásegítés ilyen korban egyáltalán nem titkolnivaló. Ha erre van szükség ,ám legyen. Ennyit mindenképpen és mindenkinek megér. Persze olyan akinél nincs gond a fegyverrel az lehet hogy nem érti mire jó és ha szerencséje van nem is fogja megérteni később sem.

Az " idegen barátnő" pedig még megadhatja azt a lökést amit az ember már elfeledettnek gondolt.  Az ilyen szituk kiránthatják a "vén bakát" a mindennapok megszokott dolgaiból.  Nem azt mondom hogy az asszony szempontjából nézve ez tiztességes, de mint tudjuk a háború veszteségekkel jár. Ezt persze átvitt értelembe gondolom. Ha sosem derül ki akkor pláne jó. Ha pedig mégis, jó esetben még az sincs kizárva hogy ez is egy olyan esemény lehet ami meghozza a kedvet egy békülős szexhez. A rossz esetre inkább nem térek ki. 

Mindenesetre a magam részéről azt kívánom hogy még sok ilyen "teszt" jöjjön össze! 

Na meg teljes mértékben igazad van abban hogy soha nincs teljesen elveszve semmi. Legyen szó középkorúról vagy akár idősebb emberekről.

 

Előzmény: vén baka (9697)