FairyTale Creative Commons License 2000.02.03 0 0 2
Kedves Brin,

Kicsit provokatívnak érzem kérdésedet, mert hát van-e olyan lány akinek nem számít a szép fehérnemű! Mégis szívesen beleszólok, mert kedvenc témám.:)
Szerencsés helyzetben vagyok, mert én vehetem meg kedvesemnek a gatyókákat, így olyat veszek ami teccik. Mostanában boxer szabásúakat veszek, azt a fajtát ami testhezálló és elől olyan beszabott kis tartója van. De a múlt héten ebből egy olyat is vettem, ami atlétatrikóval egybeépített. Koptatott farmerkék színe van és nagyon jópofa.
Magamnak is megveszem ami megteccik, nem csak kivételes alkalmakkor viselem hanem gyakran. Maga a viselés is jó érzéssel tölt el... egyfolytában érzem magamon és többször is eszembejut, hogy klassz fehérneműben vagyok. Ha nem is láthatja senki, én tudom.
A kivételesebb darabokat sk. meg is csinálom. Innen a netről is kaptam egy-két jó tippet (ld.www.harisnya.com).Most pl. egy fekete bőr cucc megalkotása foglalkoztat.
Amit még nagyon szeretek: Kedvesemmel fehérneműt vásárolni nekem. Annyit szoktunk válogatni, hogy néha már feltűnik a biztonságiőr :-).
Vagy két hete anyósom a kezembenyomott vagy tíz bugyit amit eredetileg magának szánt, de kicsi lett. Gondolta odaadja nekem, ne vesszen kárba.Ez kedves gondolat volt tőle, és én jó mélyre elraktam (emléknek), mert hordani úgyse fogom látva a kedvesem arcát...:-)).

Előzmény: Brin (0)