Csocsesz Creative Commons License 2000.02.03 0 0 818
LayLa: Dr. Körössi a legnagyobb király volt Kelet-Magyarországon, sokan jártak hozzá Budapestről meg mindenfelől, nem csak a környékről. Miota elment Debrecenbol jelentosen visszaestek az eredmenyek, es sokan el is mentek. Szinte csak azok maradtak, akik nem tudjak megfizetni a tavolabbi kezelest.
Dr. Körössinek fura stílusa van, de a tudását senki nem kérdőjelezi meg, minden tudományos konferencián ott van, allandoan kepzi magat, ismer mindenfele kenceficet, injekciot, tablettat, es kupot. Rengeteg ambició van benne, h ő legyen a legjobb. Látszik rajta, h kosárlabdázott, azaz sportolt, nem szeret veszíteni semmilyen téren.
Belsőleg biztos örül, ha sikerül, de nem játsza meg az agyát, nem kér pénzt, nem kuncsorog, ha nem sikerül a beültetés inkább kerüli a ,,betegeket". Bar, neha az is eszembe jutott, h ot talan nem is igazan a ,,beteg" izgatja, hanem a feladat, a kihivas...
Szoval Ti nagyon sokat nyertetek vele... De nem csak vele, hanem a stabbal is. Csaba, a biologus is jo szakember, es az o kezen, a tudasan is sok mullik.
Mint mondtam, ha nem sikerül a következő 2 próba Budapesten, akkor mi is követjük Gyorbe... 450 kilométer...