Tkn71 Creative Commons License 2022.03.21 0 0 64746

Én is nagyon sajnáltam őket, de az ő jó olimpiai szereplésük esélye már akkor elúszott sajnos, amikor a verseny előtti nap érkeztek csak meg. Ennek az oka is hatalmas pech volt persze. Most viszont dühős vagyok, hogy Márk feladta a vb-t, meg se próbálja. Olyat is olvastam, hogy meg se tudták beszélni az egész helyzetet a párjával, ami szintén milyen már. Mondjuk kívülállóként nézve nekem mindig is olyan érzésem volt, hogy nemcsak a kémia nem működött köztük, de a kommunikáció sem. 

Azt abszolút megérteném, ha a háborús helyzet miatti edzési lehetőségek hiánya miatt nem tudnának indulni, de nem erről van szó, hanem egy egyoldalúan meghozott döntés miatt. 

Az is sajnálatos szerintem, hogy nálunk ilyen olimpiakultusz van, az a csúcs, bármilyen szintű sportoló is vagy, miközben egy vb még erősebb mezőnyt is jelent. Értem én, hogy olimpia csak 4 évenként van, nehéz kijutni stb., de vb se volt sajnos minden évben a covid miatt ugye az elmúlt években, és azon jól szerepelni kár hogy nem akkora rang sokak szemében. 

 

Előzmény: goldenwing (64745)