jinjang Creative Commons License 2022.03.21 0 0 64744

Megnéztem mindet videón, a legtöbbnél tényleg tisztábban látható a fordulatok száma. Bár, van egy-két lány, aki olyan gyorsan forog, hogy csak lassítva lehet megszámolni, de anélkül is lehet érezni kb. hogy megvan a 3 fordulat.

 

Trusova nagyon érdekes, a kamera szemszögéből úgy látni, mintha két fordulatot megtenne, mielőtt elérné az ugrás csúcsát, ott van a 3. fordulat, és a 4. van csak a leszálló ágban.

 

Ha több időm lesz, majd végignézem mindegyik videót végig, nem csak azt az egy ugrást.

Mindenesetre köszönöm a segítséged!

 

A szabályoknál ezt a részt nem igazán értettem:

 

Itt is vannak egyéb szabályok, pl. a szóló ugrásnak másnak kell lennie mint ami a kombinációban van, vagy ha egy típusú négyfordulatos van a kombinációban, nem lehet ugyanaz a szóló ugrás is (pl. 4T-3T, és 4T szóló) vagy ha tripla Axelt ugranak Axel ugrásként, nem lehet a szóló ugrás is tripla Axel, vagy a kombinációban 3A-3T.

Pl. egy nő, aki tud 3A-t, ugorhatja úgy, hogy 3A + valami kombináció, amiben nincs 3A, + még egy szóló, ami sem nem 3A, sem nem olyan, mint ami a kombinációban is van, ha jól értem. Viszont olyat lehet, hogy 2A+Axel nélküli kombináció+3A? Vagy olyat, hogy 3A, 2A-s  kombináció+és nem Axel szóló?

Előzmény: goldenwing (64740)