BREKI Creative Commons License 2000.01.16 0 0 709
Hi
No még egy kis Seiko
Utánajártam és a Prof által képileg is bemutatott Seiko kinetc Chrono egyedi gyártású óráját 380000 Ft -ért meg lehet rendelni a TMC Seiko Kft nél Bp Huba u. 10. Tel.3502063
Jpmaster
Jól néz ki az órád. A sötétben meddig látszik?

Egyébként volt kinetic a kezemben. Volt súlya ami már jó jel, és a formája is tetszik. A baj inkább az hogy sok gagyit is árul ezért ez meghatározza a róla alkotott képet.

Fortis heti összefoglaló. 4 nap után át kellett tennem a másik kezemre, mert olyan lazán hordtam mint a titán Citizent. A nagyobb súly a kézmozgás miatt úgy megütötte a kézfejet, hogy kellemetlen volt. Pihenésképpen áttettem a jobb kezemre és szorosabbra vettem a szíjat, így nem leng annyira.
Az automata szerkezet amúgy is nehezzebben viseli a nagy gyorsulásokat és ütődéseket.
Egyébként egyre jobban szeretem. Mindig találok valamit amit nézegethetek rajta.
Pontosság : az eltelt 7 nap alatt 12 másodpercet sietett teljesen rapszódikusan. Ami azt jelenti, hogy nem napi 2 mp-et. Ez idő alatt mindvégig a kezemen volt és a stopper is sokat járt. Ebben fürödtem ami hőmérséklet növekedést jelent, és a fagyban is rajtam volt ami viszont csökkenést. Mindent egybevetve a pontossággal sincs semmi bajom. No most egy kicsit megyek gyereket sétáltatni, de folyt köv.