red.russian.warrior.1488 Creative Commons License 2022.01.28 0 3 16249

Üdv Schenouda.

Gyakran visszaolvasok a fórumban és ráakadtam egy érdekes hozzászólásodra.Újra átfutottam az Inka múmiák titka 1-2 részt.Konkétan a spanyolnáthát tartalmazó sorokat próbáltam értelmezni laikusként,de szerintem nem stimmel ezzel az elmélettel valami.Remélem nem haragszol meg ezért,de ez szenzációhajhászás esete.

Az első nagy gond az adott könyv szerzője:R.Charroux.Beleolvastam ebbe a könyvbe és R.C. polihisztor sarlatánnak tűnik,hisz olyan hivatásokba,tudományokba szól bele amit nem is tanult.(minta be lenne lsd-zve)
Eddig semmit sem bizonyított be,csak spekulált.(konteós)
Hivatkozik egy bizonyos Beltran nevű biológusra,aki pedig egy ismeretlen Dr L.(nincs neve?) nevű ismeretlen spanyol orvosra.
Tipikus Carroux ködösítés.
A spanyolnátha nem malagából indult,hanem vagy az usa-ból,vagy pedig kínából.De a kína valószínűbb,csak más betegségnek hitték.
Amit végleg nem értek,hogy kik készítették ennek a dr L-nek a kenőcsöt és miből tudták hogy van veszély az anyagban.(1916 körül)
A másik:a spanyolnátha az vírus,hogyan tenyésztett 100 évvel ezelőtt vírust a doki?
A történetben a veszély egy enzim,akkor mégis milyen baktériumot vagy vírust tenyésztett volna??
Még az is nehezen hihető,hogy a disznóiban volt valami,amit mutálódott.(tuti ilyen enzim nincs a békában)és az lett virulens.

Saját véleményem szerint az inkák nem is jöttek volna rá az anyag (konkrét) mutációs képességére a körülményeik között.



Természetesen ha tévednék,javíts ki.
Üdv!

Előzmény: Schenouda (16245)