emzéperhk Creative Commons License 2021.12.07 0 1 686207

A legfőbb gittegylet állítólag a határ belorusz oldalán tartózkodó emberei szerint a belorusz földön tartózkodó segélyturisták döntő többsége (80-90%) NEM óhajt hazautazni. 

Korábban tettem is be videót amin az volt látható, hogy az irakból való muhamad éppen elégeti az útlevelét és afgánná manifesztálódik. 

(Nincs kedvem megkeresni, de sztem a nexta volt a forrás.)

Arról, hogy jelen pillanatban hány segélyturista található belorusz földön elég eltérő becslések vannak, 7-30E közt. 

Annyi biztos, hogy mürkülisztánban napi ~100 betrappoló van a lengyel határon keresztül valamint más országokban is ezres nagyságrendben jelentek meg. Gyakorlatilag a rendszer átlagos keresztmetszete ezek szerint ez a napi 100 most télen, tavaszra lehet ez napi többezer is. 

Viszont már több twitteroldalon is látni arra utalásokat, hogy májustól szabad a vásár a magyar határon. Ez az infó pedig a shorthos gheorgh lapítványai által üzemeltetett kábé 2 tucat weblap valamelyikén jelenik meg de aztán 1-2 nap után leveszik, felteszik másikra. 

De azt is hallom, hogy a lédererbangyi-féle aljadékok már nagyon készülnek a minisztériumba. A légyererbandi nevű aljas gazembernek állítólag államtitkári posztot ígértek. 

Előzmény: Dr. Gubó Hugó (686203)