Mazsola0070 Creative Commons License 2021.12.05 -4 2 13420

Nagyon jól tudták, hogy Polgár Árpád milliárdos, mit gondoltak, putriban él? Emlékszem, amikor Mága Zoltánnál volt vendégség egyszer - na az sem volt piskóta.

 

Én inkább Polgár helyében nem biztos, hogy mutogattam volna a házamat, a műkincseimet, meg a Rolex gyűjteményemet, és nem hirdetném ennyire, hogy milliárdos vagyok (múltkor Hajdú műsorában adta elő, hogy mekkora vagyonuk van), mert aztán majd meglátogatja néhány ebből élő polgár, akik szeretnék ennek a vagyonnak egy részét a sajátjukévá tenni....(persze aztán nem tudjuk, hogy a Béjja-féle bolt előtt Polgárt hány magántestőr várta, hányan őrzik a házát és hogy milyenek a házának a biztonsági berendezései, de van egy tippem, hogy rossz szándékkal nem nagyon lehet a közelébe férkőzni).

 

Úgy tűnik, a nejével már annyira unják magukat, hogy ez a legújabb hobby, hogy a médiában mutogatják magukat és a vagyonukat.

 

Nekem inkább Schmuck a fehér folt, ő aztán nem mutogatja a lakását, a magánszféráját, így nem tudhatjuk, hogy ténylegesen mennyire vagyonos az ürge.

 

A  "Schmuck-egyenruha" megtévesztő is lehet, lám, Polgár sosem volt öltönyben, pedig biztos tellik neki rá....:)

 

A pár hónappal ezelőtti főzőműsorban egy belvárosi csicsa irodában fogadta a vendégeit (múltkor írtam, hogy egy menő bank elnök-vezérigazgatójának is becsületére vált volna), nem tudom, egy nyugdíjas egyesület elnöki posztja ennyire jól hoz a konyhára? 

Előzmény: Ilhilla (13419)