Berti23 Creative Commons License 2021.11.27 0 0 7842

Sziasztok,

 

Segítségre lenne szükségem.

Adott egy 2000 Mercedes Vito 112 CDI W638. Az éven lett vásárolva, előző tulajdonos által elmondván neves szakemberek karbantartásával üzemben tartott autó ami persze valószínü nem így történt látván az utólagosan installált alkatrészeken. :D 

Megvásárlás után nem kell mondanom 5 nap után egy kereszteződésben úgy gondolta, hogy megáll és megpihen pár órára. Szerencsére meglett a gond a főtengely jeladó volt a ludas és még sok más probléma azóta. 

Nincs ezzel semmi baj, ő elakarta adni én pedig már rég egy Vito-ról álmodtam megalkudtunk elhoztam.

Most egy ideig állt lakatolás és fényezés miatt, de közbe bejöttek a hidegek, viszont a nagyon jól működő fűtés nem működik. Mikor a lököst visszaraktam a külső hőm. érzékelőt visszadugtam azzon kívül semmihez nem lett nyúlva. 

Viszont ha a nyitott motortérrel szemben állunk, a levegőszűrő felett van egy 3 járatú gondolom váltószelep akar lenni 3 vízcsővel csatlakoztatva. A motor felőli oldal természetesen meleg a radiátor oldala hideg. Valamilyen kiküszöbölés létezik e a működésére vagy kapcsolatban áll e a másodlagos vízpumpával és annak működésével vagy nem működésével? Remélem jól mondom a dolgokat, ha nem segítségeteket szeretném kérni. Sajnos még új vagyok, és még nagyon sok kérdésem lenne a TAPASZTALT VITOS KOLLÉGÁKTÓL. :)