Jani62egész5 Creative Commons License 2021.11.14 0 0 865

Ez nem hangzik túl jól, sajnálom, hogy szenvedsz.

Szeretném a figyelmed felhívni ugyanakkor, hogy a szervezetnek időre van szüksége, hogy a szénhidrátban dús táplálkozásról átállással alkalmazkodni tudjon. Mint sok minden másnál, a szénhidrátnál is létezik az elvonás jelensége, elvonási tünetek formájában.

Ha elég nagy a súlyfelesleg, akkor az első időszakban működhet a tiédhez hasonló gyors súlyveszteség, de ez hosszú távon nem tartható. Tudomásom szerint hosszú távon ÉVENTE csak 10-20 kg súlyvesztéssel érdemes kalkulálni, ha szeretnéd a jojót elkerülni.

Ha folytatni szeretnéd ennek az injekció használatát, a gyomorsavval külön is érdemes lenne valamit kezdeni, ugyanis ez a túltengés, amit említettél szokott a leírások alapján előfordulni ballon esetében, és akár fekély is lehet belőle.

Én nem vagyok orvos, így lehet egyáltalán nem megalapozott, amit mondok, de a helyedben én először kisebb adaggal próbálkoznék ebből az injekcióból, hogy lásd, rád hogyan hat. Az adagot pedig az étvágyra gyakorolt hatás figyelembe vételével választanám meg. A panaszokat okozó esetleges többlet gyomorsavat ekkor is érdemes valamilyen módon, például lekötővel kézben tartani.

Az injekcióval való fogyás gyorsaságát azért sem érdemes túlzásba vinni, mert gyors fogyás, és főleg fizikai aktivitás nélkül a szervezet az izmok leépítésével jut energiához.

 

A jelenség, amit a végén leírtál szerintem a szénhidrátmegvonás miatti nagyon alacsony vércukorszint miatt volt. Természetesen ezt egy szénhidrátbombával (cukros üdítő) időlegesen rendbe lehet tenni.

Viszont nem is tudom, hogy létezik-e nagyobb glikémiás indexű szénhidrát az oldott bármilyen cukornál. Magyarán a vércukor szintet hirtelen valagba rúgja, erre a hasnyálmirigy kidob egy csomó inzulint, és a csomó cukor már megy is a zsírraktárakba. Ezt hívják úgy, hogy jojó. Ha így csinálod, szerintem csak hízás lesz a fogyókúrából.

 

Emiatt írtam feljebb, hogy én úgy adagolnám az injekciót, hogy legyen annyi hatása, ami egy lassabb ütemű súlyvesztéshez elegendő (ha kell, a gyomorsavat külön kordában tartanám), emellett némi fizikai aktivitást igyekeznék fenntartani.

 

A fizikai aktivitások között a kerékpározást inkább térdkímélőnek, a lépcsőzést pedig a térdet igénybe vevőnek tartják. Erről inkább kérdezz meg orvost, de elméletileg a biciklizés kímélőnek számít, ha nem viszed túlzásba.

Előzmény: Laci6802 (864)