susok Creative Commons License 1999.12.14 0 0 519
Bocs, de még egy kicsit az agykontrollról.
Ha már egy kicsit eltávolodtunk a realitásoktól az agykontroll irányába én is foglalkoztam ill. foglalkozom vele, és mikor először tapasztaltam az alkalmazásából származó sikereket, élményeket, az addigi világnézetem alapjaiban rengett meg. Ez borzasztó érzés volt, sokáig nem tudtam megemészteni. A gyermekáldással kapcsolatban én sem kontrolloztam soha konkrétan azt, hogy gyerekem legyen, inkább azokat a problémákat próbáltam meggyógyítani magamon, amit az orvosok gondként megállapítottak. Például a jobb oldali petevezetékem el volt záródva (HSG lelet szerint), ma már nincs, erre vizeletből kimutatott jobb oldali tüszőből származó fogantatások szolgálnak bizonyítékul. Persze a mai napig nem maradtam tartósan terhes, s ez azt jelenti, hogy nem javítottam ki az összes hibát. Nyáron kiderült, hogy a férjemmel is baj van (őt soha sem agykontroloztam =1. hiba), és nálam meg megtapadási gondok derültek ki újabban (=2. hiba).
Mindenesetre egyetértek Berkuval, hogy mindennek meg van a maga oka, miértje. Egyszer voltam 8 hétig terhes, de az a baba úgy tűnik nem akart megszületni. Az azóta eltelt 5 évben nem maradtam terhes, de nagyon sok más jó dolog is történt velem, ami főleg foglalkozás/munkahelyváltoztatásnak köszönhető és azelőtt elérhetetlen volt számomra. A küzdelem a leendő gyermekünkért pedig sokszor nagyon fájdalmas volt és van, de úgy érzem, hogy mióta túltettem magam azon a kétségbeesett dühön, amit az egész világ ellen éreztem, hogy miért épp velem történik mindez, s ami több mint egy évig uralkodott rajtam és majdnem „elsárkányosított”, szóval azóta rájöttem, hogy azért ez a küzdelem építi a lelket, és ha hagyjuk, az emberi kapcsolatokat is.
Ha valakit érdekel, az Agykontroll Sikerek c. könyvben több példa is van arra, ki hogyan kontrollozta be a terhességet sokévi hiábavaló orvosi küzdelem után. (szerintem azért sok olyan eset van, amikor az orvosok nem kihagyhatók...). Valamint van a tarsolyomban egy-két sikertörténet arra is, hogyan lehet fájdalommentesen szülni, de ezt majd akkor, ha már mindannyian átigazoltunk a „terhesség, szülés” topicba.
Susok
Előzmény: berku (513)