Warlimont Creative Commons License 2021.10.06 0 2 1445

Nagyon szerettem a Bond filmeket mindig, nekem nem a Marvel es tarsai, hanem Bond volt a szuperhösöm mindig.

.

Es akkor ezutan jött ez a mostani valami, oriasi csalodas. Nem indul rosszul, de hamar kiderul, a film rendezöje egyaltalan nem ertette meg a Bond jelenseg lenyeget, ami szerintem könnyed elegancia, luxus helyszinek, akcio, humor, autok, erdekes kemcuccok, jo parbeszedek, pergös tempo, es hogy ugy jöjjön ki az ember a filmröl, hogy arra gondol, de jo is lenne bondnak lenni. Na ez itt mind hianyzott, Bond egy szurke betonepuletben gepfenyverrel rohangalo valaki lett, akar egy Chuck Norris film is lehetne, szaladgal fel ala es mindenkit lelö. A film eleve gyenge pontja, hogy a föhösnövel semmifele kemia nincs köztuk, hamis az egesz. A gonoszok sincsenek kidolgozva, csak ugy vannak, pedig idö lett volna összerakni öket, mert az egesz film borzalmasan hosszu. Sajnos a hagyomanyos Bond zenei elemek is szinte teljesen hianyoznak, ami helyette van, az keves, jellegtelen. Sose hittem volna, hogy egy uj Bond filmet nezve az oramat nezegetem, es azt varom, hogy erjen mar veget.... Pedig a csattano (par raketa formajaban) a vegen jött, amikor spoiler............ Bondot megölik. 
Erre nincs mit mondani, a film es Bond a "polkorrekt" gondolkodasterror aldozata lett, amikor feher ferfinek nincs helye a földön. 007 legyen fekete es nö, Q-rol deruljön ki, hogy meleg, a szexista Bondot a Paloma nevu ugynöknö latvanyosan visszautasitja, stb, stb. Ennek jegyeben pedig Bondnak, ennek az öskövuletnek pusztulnia kellett, remelem, sok feminista, akiket vegig zavart a "macso" Bond 60 even at, most csettinthet, ujabb csapast mertek a szexista rasszista, akarmiista elnyomokra.

Sajnalom, hogy Bond, egy kellemes filmes franchaise, egy politikai hangulat aldozata lett, remelem, lesz meg olyan, gondolkodasban szabad korszak, amikor nem csak polkorrekt karakterekkel kell telepakolni mindent kötelezö jelleggel, hanem lehetnek mindenfele filmek, ahogy a sztori, vagy a karakter jellege kivanja.

Előzmény: csaba08 (1444)