Hussain Creative Commons License 1999.12.08 0 0 27
Kedves SPENDER!

Mindössze azért hívjuk A Prófétának Muhammadot (Allah békéje legyen vele), mert elismerjük a régebbi prófétákat is, de Ő közvetítette azokat a hiteles információkat, ami szerint élünk.Sokkal gyakrabban emlegetjük Őt, mint a többit. A többi próféta hiteles tanításai elvesztek, tudtommal pl. Jézus (Allah békéje legyen vele) arameus nyelven tanított, de tanításai már csak görög nyelven maradtak fenn. De lehet , hogy rosszul tudom, javíts ki, ha tévedek.
Mit értesz önfeláldozó szeretet alatt?
Szerintünk az egyedül üdvözítő út az iszlám, és ezért csak a muszlim testvéreinkkel szemben van ez az önfeláldozó szeretet.
A Próféta (Allah békéje legyen vele) azt mondta, hogy senki sem igazhívő közületek addig, amíg nem kívánja testvérének ugyanazt, amit önmagának kíván.

Rushdie, mit is tett? Mint már leírtam lentebb, sértegette Muhammad prófétát (Allah békéje legyen vele), és magát az iszlámot is elárulta. (Mivel Rushdie is muszlimnak született, mivel neve is mutatja, Salman Ahmed Rushdie, ez egy muszlim név.)
Minden muszlimnak kötellessége védeni a hitét.

egyébként az is a Bibliában van, hogy szemet szemért, fogat fogért, nem? ha már a megbocsátásról van szó.:-)))

Ha egy muszlimot személyes sérelem ér, akkor az ő saját joga eldönteni, hogy bosszút áll, vagy megbocsájt. De a Muhammad (Allah békéje legyen vele), sőt az összes többi próféta (Allah békéje legyen velük) megsértése, már nem személyes ügy, az már az egész közösséget, az egész vallást érinti.

Üdv
Hussain

Előzmény: SPENDER (26)