Annaem Creative Commons License 2021.08.14 -1 3 15713

Sokáig nézegettem (15607.hsz. után) az interneten fellelhető anyagokat a tarragonai szarkofágról, összetört darabjairól, de nem lehet tényleg felhasználni, mert a megtalálás körülményei ugyan hitelesnek tűnnek (rétegek és égésnyomok) de "kalandjai" ellene szólnak. Legalább egyetlen fotó maradt volna, egyetlen darabról, amelyen  össszevethető lenne a karikatúraszerű rajz az eredetivel. 

Azért írom mindezt, mert utánanéztem ama yonaguni tábláknak, hogy valóban az okinawai prefektúra múzeumában vannak, vagy sem. Itt sem lehetünk teljesen bizonyosak az eredetiségben. Néhány fotó van csak. Kimura professzor (tengeri geológus) szerint Yonaguni csak kis része a megalitikus emlékek komplexumának Okinawa-Tajvan-Korea térségében,  hogy nincs egy Cousteau kapitány, aki ennek utánanézne?! Bár a professzor 10 évet dolgozott terepen, mégsem hisznek neki sokan. Vésett köveket  okinawán találtak, ilyenek tényleg vannak. /"Okinawa rosetta stone/

Nem kizárt, hogy kerülhetnek elő még gömbös oszlopokat ábrázoló leletek, majd körbeszimatolok. Ezekre eddig nem fókuszáltam. 

Funkcióját tekintve, először eszembe jutnak ezekről a hajók evező nélkül. /Gebel el-Araki kés/

Igen, az biztos, hogy nem villámhárító, de az nem kizárt, hogy köze van ha nem is elektromossághoz de  valamilyen energiához, vagy valami láthatatlan dologhoz.  (Prána, csí, kí, ultrahang, rezgések, sugárzások, energiamezők).Talán összegyűjt valamit, vagy továbbít. Lehet, hogy köze van a kristályokhoz. Esetleg információs eszköz, (de akkor nem lenne magasan) vagy radar, antenna. Mikrohullámú antenna? Ennél azért több eszük volt! 

A hajóknál nem tudom kiverni a fejemből,  hogy azok a tojások, vagy gömbök valamilyen tükrök, térképek, GPS, kiválasztja az ember a térképen a helyet és a hajó szépen odamegy. 

Van egy szép történet: a Ferhád  és Sirin , ebben van egy tükör, amiben  az egész világon bármit meg lehet nézni.   
Nem tudom, hogy végül is  méregettek ultrahang, energiamező tekintetében valamelyik piramisban, vagy a kristályok hiányában felesleges is. De volt itt szó a szövetség ládájánál, hogy volt benne egy lüktető kristály, ami kozmikus sugarakat bocsátott ki. Na és kondenzátor+generátor+ halálos fegyver. Már nem emlékszem melyik dél-amerikai piramisnak  kristály volt a fala, vagy a padlója. 

Most térjünk vissza az önjáró hajókhoz egy kicsit és a lüktetéshez. Ezt hogyan rajzolnánk le? Valamilyen jelekkel, amik egymás után következnek. Mert azt sem bírom kiverni a fejemből, hogy a festett kerámiákon a hajókkal (már nagyon sok képet hoztam róluk) szintén valami ilyesmit láthatunk, pont olyan mint a képregényekben, amikor az alvó feje mellé egy buborékban z betűket írnak (zzzzzzzz). Valamilyen folyamatosan fennálló rezgés, vagy hullám. Krétai gyűrűn is láthattunk hasonlót. De az lehet repülő kígyó, vagy villám is. 

Alant illusztrálok mindent.   (Legalábbis a magam módján próbálom.)

Még egy gondolat a GPS gömbről, képzeljük el, hogy letörik a hajóról, már nem is működik. Valaki még továbbadja az unokájának a történetet, hogy abban látni lehetett a világot. Majd az unoka talál egy hegyikristály tömböt és gömbbé faragja. Már nincs benne semmi, de mindenki tudja ma is ( ha nem is hiszi), hogy abban a varázsló, vagy a boszorka mindent meg tud nézni. Múltat és jövendőt. 

A fikciónak remélhetőleg talán még van létjogosultsága e  topikban ?! 🌞

Előzmény: Schenouda (15710)