Eddig nem akartam elhamarkodott lenni, de mostmár merek nyilatkozni róla mert összeraktam a kisRákosi vertikálfejét. Sikerült megoldani a kúpfogaskerékpár kérdését.
Több ötlet jött innen a fórumról is, és kérdeztem facebook csopoprtban is, de gyári megoldást sehol nem találtam, a Powerbelt-es vonalat pedig végül nem erőltettem.
Elkezdtem árajánlatokat kérni a gyári leírás alapján a két kerékre, vegyes érzelmekkel. Volt olyan aki 250ezer Ft+ Áfát mondott rá, volt aki látatlanban nem tudott árat adni, de leginkább választ sem kaptam.
Végül kaptam egy telefonszámot ahol rákérdeztem és 55ezer Ft-ért elkészítették a párt, a vertikálban lévő, régi egyenes fogazatú, szarrákopott pár alapján. Reteszhornyokkal, csapágyhelyeket köszörülve, és az egészet betétedzve.

Maximálisan elégedett vagyok vele, és ezért megírnám ide az elérhetőséget, háthat egyszer bármikor a jövőben bárkinek szüksége volna ilyenre.
Tóth Mihály +36 70 942 11 44 (Kistelek)
Ui.: Kellett minimális alakítás a nagyobbik fogaskeréken mert távolabb kellett hogy legyen, a csapágyfelfekvő vállat visszamunkáltam (még szerencse hogy múltkor vettem valami brutál Iscar lapkákat). A hézagolás, szét-összeszerelésekkel (kb. 20szor) plusz az egyéb kis hozzávalók végül 2 napi munkámba kerültek, de mostmár kész.
Köszi mindenkinek aki segített az ügyben!