btipus Creative Commons License 2021.07.22 -4 0 800212

Sztem Gábor következtetett, egy szűkebb íven, szélrányékból meghúzva az a kanyar erősen sanszosan úgy lett volna megcisnálva hogy a kijáraton nincs meg az egy autónyi hely Verstappen-nek.

Ezzel nekem nincs bajom, még talán én is így érzem..de azért adok lehetőséget arra hogy megcsinálja végül.

Viszont ez a kanyarkijáratról szólna,...itt ahol az ütközés történt itt semmiféle kontrollvesztés nem látszik, itt még megvan az egyensúly.

Ami most már kezd bosszantani...mert megint mondom én ezt az esetet egy szükségszerű következménynek tartom abból adódóan ahogy Verstappen helyezi az autóját a párharcokban, ez benne volt, hogy előbb vagy utóbb...hát most történt. ..és nem mindkettőjükre igaz ez, mert ha Verstappen is előzkeny lett volna nagyjából egálban az eltelt futamok során.

De mostmár megnézve alaposan az esetet, már csak azzal tudom magyarázni a büntetést hogy Verstappen nagyot esett, és valahogy az volt a közhangulat (na nem a pályán) hogy Hamilton-t büntessék.

Mert Verstappen nem hogy nem tett semmit az ütközés elkerüléésrt, hanem nehezítette a helyzet feoldását, itt csak egy megoldás lett volna, ha Hamilton be sem megy oda....

ezek a képek full ezt mondatják velem:

Lehet megcsinálom mozgónak, de a lényeg akkor is látszik, szűkít, szűkít és még szűkít...semmi, a leghalványabb jele sincs annak hogy hajlandó lenne engedni, pedig látta, látnia kell hogy hol van Hamilton első szárnya akkor amikor elkezdte ráfordítani az autóját, megcélozva az apex-t.

Ez sztem egy melléfogás volt a bíráktól.

Előzmény: Hápi Zsák (800207)