Diacska.. Creative Commons License 2021.06.23 0 0 845

Sziasztok! A férjemnek előreláthatólag július 29-én lesz a ballon behelyezése. Azért írom, hogy előreláthatólag, mert már a 3. variációnál járunk. Eredetileg úgy volt, hogy Budapesten egy magánklinikán, július 30-án lesz a behelyezés. Az időpontot "foglaló pénz" is el lett nekik utalva. Ezután 1-2 nap múlva jött az értesítés, hogy másik orvos fogja elvégezni a behelyezést és nem Budaprsten, hanem Szegeden. Ok... elfogadtuk, mit is tehetnénk, a lényeg, hogy meglegyen. Erre, ma kapjuk az újabb hírt, hogy július 30-án mégsem tudja az adott orvos a beavatkozást elvégezni, asszisztens hiány probléma merült fel...  Nagyon bosszantó!! DE, Pécsett egy 3. orvos július 29-én el tudja vállalni, ha megfelel nekünk a hely és az időpont. 

Őszintén megvallva, már egy picit bizalomvesztett lettem a céggel szemben és nem tudom, hogy várható e még változtatás, de nem tartom kizártnak. Nálatok is volt ilyen kavalkád?

A kérdésem a következő lenne: végzett valakinek itt a csoportban gyomorballon behelyezést Dr Vincze Áron Pécsett? Ha igen, leírnátok a tapasztalataitokat  vele kapcsolatban? 

A férjem elég "majrés" típus, nagyon fél minden orvosi beavatkozástól, bármiről is legyen szó 😁

Ezért próbálunk informálódni a doktor úrról. 

Előre is köszönöm a válaszokat, ha kapok. 🙂