pó_apó Creative Commons License 2021.05.24 -1 0 2433

Én kivárok, most már nem tarthat soká. Szerintem nem kötik meg a kétoldalút, mert épp elég hiszti volt náluk a szputnyik miatt, hanem csak simán engedik, talán úgy, mint az osztrákok: a ruszki oltásosoknak -és valszeg csak egy darabig- kampó...


Ami a mostani átmenet ellen szól, hogy lehet, hogy a magyar rendőrök szerint egy napon visszajőve belül nincs probléma, de mivel nem írják, mikor léptem át, az egy nap nem értelmezhető. És nem is a határon lehet a zűr, mert vagy vannak ott szlovák határőrök, vagy nincsenek, vagy átengednek, vagy nem, hanem amikor vissza mész a kocsidhoz a párkányi Coop parkolójában, ott áll egy rendőr, aki nemigen fogja elfogadni, ha a magyar rendőrökre hivatkozol, ha épp olyanja van.

 

Jópár éve volt, amikor a soros magyar halljakend nagyon harciasan hadonászott a ködben a bugylibicskájával a szlovákok ellen, ez volt délelőtt, délután Párkánynál ott sorakoztak a magyar rendszámú autók, sorra bírságolták őket tökmidegy, miért; én azért úsztam meg, mert épp minden rendőr üzemben volt, nekem már nem jutott, el tudtam húzni a csíkot.

Előzmény: Szaganaki (2427)