Rozálka3 Creative Commons License 2021.05.07 0 0 29864

>>>Mitől félsz ha oltva vagy, zsebedben a VÉDETTSÉGI kártyával? <<<

 

Nem félek, csak óvatos vagyok.

 

A lányomék nagypénteken elutaztak Szolnok környékére valami ócska lebujba "nyaralni" . Valami koszos munkásszállón aludtak.  Azt mondja mikor oda értek azzal kezdték, hogy kitakarítottak.  Nem is tudom 3 gyerekkel hogyan lehet ilyen helyre elmenni.  Semmi szórakozási lehetőség még a gyerekeknek sem.  Egy képen ugyan fürödtek valami mocskos termál kifolyóból folyó vízben ami egy nádasba ömlött bele.

Szóval az egész egy okádék volt.  Onnan hazafelé menet akartak bejönni hozzám  locsolkodni.  Hát nem engedtem. Ki tudja mit szedtek ott össze?  Húsvét előtt egy héttel kaptam az első oltást. Egy hetes oltással nem vagyok hajlandó kockáztatni , hogy még össze is szedjek valamit.  Pláne nem egy covid  fertőzést.

Ha otthonról jönnek akkor jöhettek volna.  De így nem.

 

>>>Mikor láttam, hogy már túl sokan vannak körülöttem,  át ültem máshová.<<<

 

Ez pedig a második oltás előtt volt egy héttel.  Még hiányzott volna, hogy lefertőződjek coviddal, egy héttel a 2. oltás előtt.  Most, hogy már a másodikon is túl vagyok  kb. 2 hét múlva leszek teljesen védett.  Addig vigyáznom kell.  Nem könnyelműsködhetem el az egészségemet. Így templomba sem megyek addig míg le nem jár a 2-3 hét.

 

>>>Engem se puszilgatnál körbe ha találkoznánk? :-)<<<<

 

Ez itt a földön nem jöhet létre, de majd a mennyben pótolom. :)

 

Előzmény: forgione1 (29863)