hurvinka Creative Commons License 2021.05.02 0 0 3165

Kedves Kacsás Barátaink!

 

A 2021. augusztus 6-7-8. között ismét szeretnénk megrendezni a tavalyi évhez hasonlóan a Kacsa-Fészek Baráti-Kör találkozóját. Amennyiben részt vennétek rajta kérlek benneteket, hogy jelezzétek részvételi szándékotokat. A szállás lefoglalásához szükséges majd megadnotok néhány személyes adatot (Név, Szül. hely és idő, Lakcím, Személyi igazolvány száma), amely kizárólag a szállás kapcsán kerül felhasználásra (aki tavaly itt volt nem kell elküldje az adatait, mert megvan).Ha van ismerős kacsás, aki jönne kérlek adjátok tovább az információt.

 

Ideje: 2021. augusztus 6-7-8.
Helye: Enying-Balatonbozsok, Fő u. 61., Turul apartman. (a helyszínt a - Kacsa-Fészek Baráti-Kör - facebook oldalán a 2020 szeptember 19-ei bejegyzésben találjátok, vagy az apartman nevére rákeresve).Költség: Mivel ez a dátum, már főidényben van a tavalyi évhez képest a költség magasabb lesz, ez azt jelenti, hogy teljes létszám esetén (31 fő) a 2 éjszaka 13.550,-Ft / fő. (+étkezés).Ha többen lennénk (jó lenne), az oly módon megoldható, hogy lehet sátorozni, ekkor a költséget tovább tudjuk csökkenteni.

 

A foglalót június elején kell majd leadni, addigra ponos számot tudunk, majd írni.A programról a későbbiekben küldünk információt, az ötletek jöhetnek .

 

Részvételi szándékotokat erre az e-mailre válaszolva vagy Timár Gábornak a timarbusz@gmail.com e-mail címre is elküldhetitek, illetve facebook-on.Segítségeteket előre is köszönjük!Várjuk a jelentkezéseket!

 

Szeretettel: Knapich Annamari