Benyus Creative Commons License 1999.10.12 0 0 231
Kedves Susok!
Olyan sokszor olvastam már hasonló történeteket, hogy bizton állíthatom még egy-két év és teljesen tipikus pár lesztek, akit (bocsánatot kérek!) elcsesztek az orvosok, még ha jóhiszeműen is. Nagyon kevés olyan orvos van, aki hajlandó a másik teljesítményét elfogadni, nem szabad elvárni tőlük, hogy mást ajánljanak maguk helyett. Persze ismertem kivételeket is. (Bár ennek is van egy kis árnyoldala, vannak IVF centrumok, akiknek beszervezett nőgyógyászaik vannak.)Könyörgök vegyetek egy nagy levegőt és próbáljatok legalább bejelentkezni egy IVF centrumba és majd meglátjátok mit mondanak.
A műtétről. Ezt nyilván szakorvosnak kell eldöntenie, de azt feltétlenül tudni kell, hogy vannak veszélyei a műtétnek, tehát legyetek nagyon óvatosak.
A gyógyszerekkel kapcsolatban, szerintem nem jelentenek komoly veszélyt, legalábbis én nemnagyon hallotam még. Persze ez megint az orvos felelőssége, mert aki odafigyelve, elővigyázatosan, állandó kontroll mellett adagolja a hormonokat pott nem lehet gond, sőt még ennyi túlstimulációnak sem szabadna lenni. Ezek a készítmények bizonyos idő után telejsen kiürülnek a szervezetből. Úgy, hogy ettől kell a legkevésbé félni.
Előzmény: susok (230)